YOPO, You Only Penkkis Once

På två dagar har jag:

 

  •  Skrivit två hörfar, studentexamen for the win!
  • Varit förkyld, typ vuxenförkyld då man är så trött och slut så man knappt orkar äta choklad eller säga vad man heter.
  • Klarat teoriprovet, YEEE!!!, besiktningskontoret for the win!
  • Genomfört en totalt misslyckad körlektion där jag hade varit underkänd 5 gånger om, om det hade varit uppkörning. Not köra bil for the win.
  • Planerat penkkis, planerat penkkis, planerat penkkis....etc.....osv....niin edellen....
  • Gått i skolan.

 

När jag kom tillbaks till skolan efter körlektionen, (som var efter teoriprovet, som var efter finska hörfen) var jag så slut och trött och nedstämd så mina klasskamrater trodde att jag inte hade klarat teoriprovet. Det gav mig ett gott skratt i alla fall, sen for vi och åt pizza.

Men ska jag vara ärlig är detta nästan lite mer än vad jag klarar av på två dagar. Det är nästan så det ska bli skönt med läslädigt. Mmmmm, 40 sidor psykologi. Varje dag. Minst. För att inte tala om hälsokunskapen, var jag nå ska få in den....

Men jag misströstar inte. Jag menar: Modersmål, check! Matematik, check! Finska och Engelska, ganska check, men försök till mera check.

Dessutom tänker jag sova till 10 varje dag. DET ser jag fram emot. #VärldensMorgontröttasteFlickaHärHejSomInteHarHaftSovmorgonUnderHelaSinSkoltidAkaTolvÅr 

Sovmorgon. DET är jag värd.

 

........................................................

 

Vad ska jag mer säga. Jag vet typ inget alls om framtiden. Denna vår är lite som i en dimma än. Men egentligen stör det inte mig så mycket. DU får ja lite friare händer att göra vad du vill med den då. Jag är fullt övertygad om att det blir bra. Fast jag egentligen vill ha kontrollen själv, men det låtsas vi inte om..... Inte i detta inlägg i alla fall. Nej, jag ser verkligen fram emot denna vår.

 

.....................................................

 

Men Ulrica, du som skrivet så sällan på din blogg. Vad har du lärt dig sedan du skrev sist?

Ja,a du. Det var en svår fråga. 

Eller egentligen var den ganska lätt, men svaret skulle bli alltför långt. 

Jag har lärt mig så mycket. 

 

Vill du veta mera kan du fråga mig. 

Jag är inte längre än ett telefonsamtal, textmeddelande, eller facebookmeddelande bort. 

 

Men om vi ska sammanfatta allt i en enda mening skulle det nog typ vara: Vill du få någonting ut av livet måste du ge det en chans.

 

................................................

 

Vill DU ställa en fråga till mig, istället för att jag hittar på frågorna själv. Gör det för allt i världen. Gör det här, i verkligheten eller någon annanstans. Jag är så villig att svara, och så spänd på vad ni funderar över. Och kom ihåg, jag är inte längre än ett telefonsamtal, textmeddelande, eller facebookmeddelande bort. Något som jag själv är dålig på att komma ihåg när det gäller er.

 

Kram!


RSS 2.0